Pėrgjigju

Thread Tools Shfaqi Mėnyrat
I vjetėr 07-15-2009, 02:56 PM
albanur albanur ėshtė jashtė linje
Administrator

Data Anėtarėsimit: Jul 2009
Postimet: 615
Normale Nora Istrefi - Surprizon me lookun e ri + FOTO!

Nora Istrefi ėshtė njė femėr tejet seksi dhe e pėlqyer me performancat e saj nė Kosovė, Shqipėri dhe kudo ku ka shqiptarė. Nora Istrefi ėshtė padyshim njė nga ato kėngėtare shumė tė kėndshme pėr t’u dėgjuar dhe akoma mė interesante pėr t’u parė. Kjo ka qenė arsyeja qė ajo, por edhe shumė kolege tė saj kanė ditur tė mbajnė tė mbėrthyer fansat e tyre me supriza, tė cilat jo gjithmonė kanė tė bėjnė me karrierėn e tyre.

Ja ku na vijnė dy foto tė reja tė Nora Istrefit e cila paraqitet me njė look shumė ndryshe. Super brune, vajza duket shumė seksi, pasi pamja e saj nuk ka sesi tė jetė ndryshe. Ndėrkohė presim lajme nga karriera e saj muzikore, mbase njė klip tė ri.

Me respekt stafi i www.albanur.net
Pėrgjigju me Citim
I vjetėr 07-15-2009, 02:58 PM
albanur albanur ėshtė jashtė linje
Administrator

Data Anėtarėsimit: Jul 2009
Postimet: 615
Normale

Une jam Nora Istrefi...

"Nuk jam Adelina Ismaili, as Genta Ismaili, jo, jo, nuk jam... UNE JAM NORA ISTREFI, nje vizitore e rregullt e web faqes me te madhe shqiptare ne internet AlbaNUR. Sic po e shihni, fjala NUR eshte e vulosur ne PC time dhe montazherave te fotove te mia nuk u frikesohem, sepse une kam se cka te paraqes para publikut shqiptar, cka te tjerat e kane kot...ose i kane te mbushura me silikon" Keshtu na thone se eshte pergjigjur Nora ne Prishtine, pas publikimit te nje fote te saj montazhe gjysem LAKURIQ... Ne i themi Nora Istrefit vetem vazhdo se Albumi yt eshte ka i shkoq serverat ne Dashuria.Com. Qe nga fillimi i ketij viti jeni e para, shqipet pas kengeve te Dashnise nga MEDA, qejf e kane Muharrem Ahmetin "Italia me DHIPAT nga Tirona"... Momentalisht jeni hit me jelek ose pa jelek...

Me respekt stafi i www.albanur.net
Pėrgjigju me Citim
Pėrgjigju

Thread Tools
Shfaqi Mėnyrat

Rregullat e Postimit
Ju nuk mund tė postoni tema tė reja
Ju nuk mund tė portoni pėrgjigje
Ju nuk mund tė postoni ngjitje
Ju nuk mund tė ndryshoni postimin e juaj

BB code ėshtė Hapur
[IMG] kodi Hapur