Muzika dhe Kėngetarėt Shqiptar nė AlbaNur Lajme ekskluzive nga AlbaNurit pėr kėngėtarėt VIP dhe zhanret e muzikes Shqiptare.

Pėrgjigju

Thread Tools Shfaqi Mėnyrat
I vjetėr 07-15-2009, 09:48 AM
albanur albanur ėshtė jashtė linje
Administrator

Data Anėtarėsimit: Jul 2009
Postimet: 615
Normale Teuta Shabani me album te ri muzikor

BUKURIA NUK KA VLERĖ PA VIRTYTET SHPIRTĖRORE!

Nė shikim tė parė fotografia flet vetė kushdo qė viziton faqen zyrtare albanur.net. Njė fytyrė shumė e dashur dhe e kėndshmė duket sikur na kujton zanat e bukura tė legjendave tė moēme shqiptare. Njė shikim i thellė na bėn pėr vete dhe na dhuron ngrohtėsi. Nga sytė e zjarrtė na duket njė femėr qė nė shpirtin e saj ka njė botė tė brendshme interesante. Nje bote qe eshte rezultat edhe i prinderve qe, edhe pse larg vendlindjes, e edukuan vajzen sipas frymes shqiptare. Ėshtė mrekulli e madhe kur shohim femrat tona shqiptare, tė cilat pushtojnė me sharmin e tyre skenat evropiane duke sviluar si mjellma tė bukura nė skenografitė ku vetėm yjet mund tė kapen nga qielli…
Kush mund tė jetė kjo nė fotografi, pos " Miss Sharmi ", ēmim qė flet shumė pėr ardhmėrinė e Teuta Shabanit nga Tėrnoci me banim nė Suedi.

Keni marrė pjesė nė disa spektakle tė bukurisė. Si e vlerėsoni vlerėn e bukurisė?

Teuta Shabani: Bukuria ėshtė njė ndjenjė, qė vlerėsohet shumė nė botėn e sotme, por mendoj bukuria dhe lumturia shpirtėrore janė dy virtytet e karakterit qė pėrbėjnė thelbin e kulturės pėr fotomodelen, edhe pse, nė realitet bukuria ėshtė vetėm njė dhuratė nga perėndia. Pa funksionimin e shumė njohurive pėrkatėse nuk mund tė qėndrojė kohė tė gjatė as bukuria fizike tek njė femėr sado yll apo siē thuhet superstar tė jetė ajo.

Cili ėshtė roli i Juaj si fotomodele nė agjensinė nė " Toronto"?

Teuta Shabani: " Divine " ėshtė njė agjensi sikur shumica e agjensive nė kontinentin e USA. Kjo agjensi u ofron modeleve tė veta role: tė aktrojnė, tė sfilojnė nė Catwalk, tė bėjnė reklamime pėr rroba tė firmave tė ndryshme, reklamim tė rrobave nė kataloge tė firmave dhe pjesėmarrje nė videospote.
Unė, personalisht nuk kam pas mundėsi tė marrė pjesė si modele nė ofertat e tyre ende, sepse e kam zgjedhur tė kthehem nė Evropė pėr tė pėrfunduar ėndrrėn time, pėr tė realizuar njė album muzikor nė gjuhėn shqipe.

Si e keni ndjerė veten nė ato ēaste kur keni fituar ēmimin " Miss Sharmi" ?

Teuta Shabani: Jam ndjerė shumė e kėnaqur, qė e kam marrė kėtė ēmim dhe ėshtė me tė vėrtetė njė kujtim i paharruar pėr jetėn time. Ishte njė gjendje emocionale e papėrshkruar…

Jeni nė pėrgatitje edhe tė njė albumi muzikor. Me cilėn lloj muzike shoqėrohet kėnga, tekstet dhe si ėshtė titulluar albumi i Juaj?

Teuta Shabani: Albumi ėshtė njė ėndėrr dhe njė dėshirė e hershme e imja dhe mė duket se fati mė eci mbarė dhe kjo ėndėrr do tė plotėsohet e natyrisht shpresoj se do t'i pėlqejė popullit shqiptar kėnga ime. Kėngėt janė nė gjuhėn shqipe, muzika ėshtė zbavitėse dhe shpresoj se do adhurohet nga publiku.

Na e shpjegoni ndjenjėn Tuaj si bashkohet kėnga dhe e bukura nė skenė?

Teuta Shabani: Qė tė dyjat kanė tė bėjnė me skenizėm. Skena pėr mua ėshtė njė ndjenjė mė e bukura qė mund ta pėrjetojė njeriu, sepse, kur jam nė skenė edhe jetoj. Kjo, ėshtė kėnaqėsi e veēantė, njė emocion, i cili dėshiroj tė pėrcillet tek adhuruesit e muzikės sime e muzika siē e dimė e fisnikėron shpirtin e njeriut.

Cila ėshtė porosia e Juaj pėr femrat tona, pėr ato, tė cilat, dėshirojnė tė marrin pjesė nė konkurset e bukurisė apo tė bėhen yje tė spektakleve gjigante?

Teuta Shabani: Porosia ime ėshtė pėr bashkmoshataret e mia kjo: Nėse keni vetbesim mos hezitoni, ėshtė eksperiencė qė sa mė shumė ti mbledhim pėrvojat tek vetvetja, aq mė shumė krijohet edhe vlera e identitetit. Personaliteti tė bėnė mė tė fortė dhe me tė vėrtet fiton edhe mė shumė vetbesim kur mundesh tė sfilosh nė skena para njė publiku tė madh dhe televizioneve me shumė shikues.

Planet e Juaja nė tė ardhmen?

Teuta Shabani: Plani konkret ėshtė ta pėrfundojė albumin muzikor qė ėshtė tash gati nė mbarim. Ti kryej studimet pėr producente tė muzikės dhe ti ndihmojė familjes time, prindėrve e dy vėllezėrve tė mi, tė cilėt, gjithmonė mė kanė mbėshtetur nė dėshirat dhe kėrkesat e mia dhe mė kanė ofruar pėrherė dashuri e ngrohtėsi pėr tė arritur qėllimet e mia nė jetė.Mami im ėshtė pėrherė me mua kur udhėtoj jashtė shtetit dhe e dua shumė. Familja ėshtė gjithēka pėr mua. Nuk thuhet kot se baza e edukimit pėr fėmijėn janė prindėrit.
Ju pėrshėndes tė gjithėve qė e vizitoni albanur.net dhe qė e lexoni kėtė intervistė.

Faleminderit dhe nė emėr tė stafit www.albanur.net, ju dėshirojmė shumė suksese dhe gjithė tė mirat

.

Me respekt stafi i www.albanur.net
Pėrgjigju me Citim
Pėrgjigju

Thread Tools
Shfaqi Mėnyrat

Rregullat e Postimit
Ju nuk mund tė postoni tema tė reja
Ju nuk mund tė portoni pėrgjigje
Ju nuk mund tė postoni ngjitje
Ju nuk mund tė ndryshoni postimin e juaj

BB code ėshtė Hapur